HTML

Juharlevel ajanlva

Azt hiszem ez a blog a színekről szól. Ennél közhelyesebbet nem tudtam. Az őszi Ontario ihlette képek kerülnek ide 2 hónapon keresztül. + egy 2 hetes amerikai kirándulás pillanatai.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2009.10.18. 18:02 Balintov

Sugar Maple - Narancs

(növ., Acer saccharinum L., angol. sugar maple), Északamerikában honos, nálunk is ismeretes, 25 m. magas, csinos, karcsutermetü fa. A mi fehér v. hegyi juharunkhoz hasonlít, de a levélkaréjai hosszan kihegyezettek, öblösen fogasak, levele a tövön mélyen szivesmetszetü. Gyömölcsének…

komment


2009.10.18. 17:57 Balintov

Nature path - Zöld

Mit látok? Napsütötte juharfát látok. Hol látom? A város legbelsejében, egy természetes, soha be nem épített szakadékban futó erdei ösvényen. Sok ilyet látok? Ha bejárom az összes, több száz km hosszú ilyen erdei ösvényt, akkor nagyon sokat.

komment


2009.10.17. 06:35 Balintov

Minoniták - Fekete

Na igen... A minoniták sem jobbak, mint az amishok vagy a quékerek. Ezeknek sem jó semmi amit a modern civilizáció kínál. Legalábbis a kényelmes teherautó üléseken és a radiálgumikon túl. Azért jó hogy vannak...legalábbis az Ontarioi Mintoban.

komment


2009.10.17. 06:24 Balintov

Feed the birds... - Kék

Az egyedi madáretetők egyedi boltja. Egyedi látvány egyedi látogatóknak egy egyedi faluban, valahol a Caledon tónál.

komment


2009.10.17. 06:04 Balintov

Welcome

Amikor az európaiak horgonyt vetettek a kanadai partokon, a természet gazdagsága és vadsága volt számukra a legszokatlanabb. Ekkoriban európában már régóta megszelidítették a tájat. A Caledon tó 2 órányira van Torontótól félúton az Ontario tó és a Huron tó között.Találd…

komment


süti beállítások módosítása